Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Als je zwanger wilt worden, dan heb je liefst dat dit zo snel mogelijk gebeurt.  Maandenlang afwachten tot het eindelijk gelukt is, kan een zenuwslopende periode worden. En doorgaans is het zo dat hoe langer die periode duurt, hoe moeilijker het wordt om zwanger te worden.

Doorgaans moet je rekenen dat het na het stoppen met de pil ongeveer zes tot twaalf maanden duurt vooraleer men effectief zwanger wordt.  

Voor sommige koppels kan dit heel lang lijken.  Er zijn mensen die pas op latere leeftijd overwegen om zwanger te worden.  Dit kan zijn omwille van familiale redenen of omwille van het werk.  Maar misschien leerde je de ideale partner pas op latere leeftijd kennen en duurde het daarom zo lang vooraleer je aan een zwangerschap dacht.  Hoe ouder men is vooraleer men aan de zwangerschap begint, hoe sneller men zwanger wilt worden omdat de biologische klok steeds verder tikt.  

Anderzijds zijn er ook koppels die misschien nog niet zo oud zijn, maar waar één van de partners lang twijfelde om zwanger te worden.  Als men allebei dan uiteindelijk overtuigd is om zwanger te worden, dan heeft men liefst dat dit zo vlug mogelijk effectief gebeurt.  De schrik dat de twijfelende partner anders opnieuw zou afhaken is anders te groot.

Toch is “snelheid” geen goede raadgever om zo snel mogelijk zwanger te worden.  Doorgaans bezorgt dit stress, wat er voor zorgt dat een bevruchting moeilijker wordt.

 

Wat kan je doen om zo snel mogelijk zwanger te worden ?

Er zijn uiteraard een aantal tips die je kunnen helpen om zo snel mogelijk zwanger te worden.  Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om, na het stoppen met de pil of om het even welk voorbehoedsmiddel, foliumzuur te slikken.  Dit is een vitamine die er voor zorgt dat de kans op ernstige aandoeningen bij de baby, zoals een open ruggetje of een open schedel, sterk verminderen.  Deze vitamine is in verse groenten en fruit aanwezig.  Ook in volkorenbrood of in zuivel is veel foliumzuur. Maar tijdens de zwangerschap is het goed om een extra dosis te nemen, vooral in het begin van de zwangerschap. 

Om het zwanger worden zelf te bevorderen, is het goed om er een gezonde levensstijl op na te houden. Vermijd uiteraard nicotine, drugs en alcohol.  Verder is leven met zo weinig mogelijk stress ook aan te raden.  Als je op je werk in een stressvolle periode verkeert, dan stel je het zwanger worden beter nog even uit. 

Verder is het verstandig om de ochtendtemperatuur te beginnen bij houden.  Iedere ochtend meet je je temperatuur, liefst rond hetzelfde uur en nog voor je opgestaan bent.  Je zal merken dat rond de periode van je eisprong die temperatuur lichtjes verhoogt.  Dit is het uitgelezen moment om seks te hebben.  Wacht echter geen volledige maand om seks te hebben tot die periode.  Het is van groot belang om het seksleven zo gezond mogelijk te houden.  Een goed gemiddelde is een drietal keren per week seks hebben om de kans op een zwangerschap te vergroten.  Verder is het ook aangewezen om na de seks nog eventjes (een tiental minuten) rustig op je rug te blijven liggen.

 

Wat doe je best niet om zo snel mogelijk zwanger te worden ?

Als je zo snel mogelijk zwanger wilt worden, zorg je er best voor dat de seks niet een verplichte aangelegenheid wordt.  Probeer van het vrijen te genieten, en vrij niet alleen met de idee in het achterhoofd dat er een zwangerschap moet van komen.  Dit verkleint enorm de kans dat je effectief zwanger gaat worden.

Verder is het ook sterk af te raden om medicijnen te gaan gebruiken zonder doktersvoorschrift.  Je wilt misschien zo vlug mogelijk zwanger worden, maar een huisarts zal niet meteen medicijnen gaan voorschrijven.  Doe in dat geval niet aan zelfmedicatie en volg de raad van de arts op.  

Wat wel compleet onschadelijk is, is het gebruik van Bachbloesems.  Deze werken vooral in op de gevoelens en de emoties.  Bachbloesems kunnen er voor zorgen dat je beter leert omgaan met je ongeduld, met ontgoochelingen en met twijfels over jezelf.  Rechtstreeks lijkt het of dit niet bijdraagt tot de zwangerschap, maar in praktijk kan het heel veel helpen als je met deze emoties beter kan omgaan.