Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Wanneer kan je zwanger worden volgens je cyclus ?

Wanneer je zwanger kunt worden, hangt af van wanneer je vruchtbaar bent. Wanneer je een regelmatige cyclus hebt dan kan je makkelijk uitrekenen op welk moment je het meest vruchtbaar bent. 

Sommige vrouwen voelen een pijn wanneer het moment van eisprong in de buurt is. Vaak ligt die pijn op een aanwijsbare plek, links of rechts in de onderbuik. Deze pijn wordt veroorzaakt door spanning in de eierstok. De dag van de eisprong is de eicel vruchtbaar. De eisprong komt ongeveer veertien dagen voordat je ongesteld moet worden. Twee tot drie dagen rond de eisprong zijn de meest vruchtbare dagen. Dit komt omdat het sperma van de man enkele dagen kan overleven. Wanneer de pijn en het baarmoederhalsslijm weer verdwenen zijn, zijn de kansen verkeken om nog bevrucht te worden.  

Daar waar de leeftijd bij een man niet echt meespeelt, is de leeftijd van de vrouw wel van belang bij de vruchtbaarheid. De ‘biologische klok’ van de vrouw loopt vlugger af. Doorgaans zijn vrouwen het meest vruchtbaar halfweg de twintig.  Vanaf de leeftijd van 35 jaar neemt de vruchtbaarheid drastisch af. 

 

Grootste kans op bevruchting

Wanneer men zwanger wilt worden zonder rekening te houden met de cyclus of de eisprong, heeft men het meest kans op bevruchting wanneer men om de twee dagen, dus ongeveer twee tot drie maal per week seks heeft. Koppels die minder dan één maal per week vrijen, hebben veel minder kans dat de vrouw zwanger zal worden dan koppels die geregeld seks hebben. Bij koppels die weinig vrijen schat men de kans op een zwangerschap op zo'n 16 % op zes maanden tijd. Bij koppels die tot drie maal per week vrijen zou die kans tot  50 % oplopen.  Mannelijk zaad blijft zo'n twee dagen vruchtbaar (gemiddeld ongeveer 48 uur), maar dat kan soms wel tot acht dagen gaan.  De vrouwelijke eicel daarentegen, is slechts één dag vruchtbaar.

De beste kansen tot bevruchting krijg je bijgevolg als je volgend schema toepast: om de twee dagen geslachtsgemeenschap vanaf vier dagen voor de eisprong tot twee dagen na de eisprong.

De kans op een zwangerschap neemt duidelijk toe naarmate een koppel geregeld seks heeft. 

Bij dit alles zou men al gauw vergeten dat seks hebben, is intiems en prettigs moet zijn.  Probeer in het belang van de relatie de seks niet te zien als een functioneel iets omdat er een zwangerschap moet uit voortkomen.  Dergelijke houding is niet alleen nefast voor de relatie zelf; maar ook voor de kans op een zwangerschap.

 

Wanneer (tot welke leeftijd) kan je als vrouw zwanger worden?

Een vrouw is vruchtbaar vanaf het moment dat ze voor het eerst menstrueert in het begin van haar puberteit. Dit draait doorgaans rond de 13 en 15 jaar.  Naarmate je ouder wordt, neemt je vruchtbaarheid af. Een vrouw van 35 is nog maar half zo vruchtbaar als een vrouw van 25 of 30. Boven de 35 neemt de vruchtbaarheid nog sterker af. Dit komt omdat de voorraad aan gezonde eicellen is opgeraakt.  Aangezien het aantal gezonde eicellen verminderd is, vergroot ook de kans op een aandoening bij de baby.