Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Zwanger worden nu: een stresserend gevoel

Wie zwanger wilt worden, zal vast wel het gevoel kennen dat het allemaal nu moet gebeuren en niet binnen enkele maanden. Eens je er als koppel uit bent dat er in jullie leven plaats is voor een baby, heb je het liefst dat die zwangerschap er zo vlug mogelijk is.

Het is nu juist dat gevoel van “nu moet het gebeuren” dat zo stresserend en uiterst negatief is.  Door het hevig verlangen naar de zwangerschap is de maandelijkse ontgoocheling zoveel groter wat het zwanger worden alleen maar bemoeilijkt.  

 

Zwanger worden nu: wat helpt ?

Er zijn een aantal zaken die je kunnen helpen om er voor te zorgen dat je zo vlug mogelijk (daarom niet nu meteen) zwanger kan worden. Bedenk eerst en vooral dat het eerder uitzonderlijk is als een koppel van bij de eerste poging zwanger is.  Gemiddeld doet men er een zestal maanden over om zwanger te worden.  

Wat je ook zeker moet weten, is dat het uiterst onverstandig is om aan zelfmedicatie te gaan doen.  Je hebt misschien wel via een vriendin of een familielid gehoord dat je met bepaalde medicijnen hormonen gaat stimuleren die het zwanger worden vlotter gaan doen verlopen.  Laat u hier niet aan vangen, want de kans dat u foutief bezig bent is veel groter dan de kans dat u zwanger zal worden.  

Wat je wel kan doen is een duidelijke kijk proberen krijgen op je cyclus.  Dit kan aan de hand van het screenen van je temperatuur.  Door iedere dag op hetzelfde moment je temperatuur te meten, nog voor je uit bed komt, zal je merken dat de temperatuur doorgaans gelijk is.  Stijgt de temperatuur met ongeveer een halve graad, dan heb je je eisprong gehad.  Om dan nog seks te hebben omwille van een zwangerschap ben je te laat.  Maar als je dergelijke temperatuurmeting enkele maanden na elkaar doet, kan je op den duur wel voorspellen wanneer je eisprong er aan zal komen.  En dan is het kwestie van kort voor die eisprong seks te hebben.  

Ook door het bekijken van je baarmoederslijmvlies kan je merken wanneer je een eisprong zal gaan hebben en wanneer je meest vruchtbare moment er zal gaan zijn.  Tegen de tijd dat je het meest vruchtbaar bent, wordt dit baarmoederslijm rekbaarder en doorzichtiger.  Je kan het een beetje vergelijken met rauw eiwit.  

 

Zwanger worden nu: hoe ga je met die ontgoocheling om ?

Het zal voor de minste weggelegd zijn dat zij nu zwanger worden op het moment dat zij het zelf willen.  De maandelijkse vaststelling dat het (alweer) niet gelukt is, is een lastig moment.  Je bent verdrietig en na verloop van tijd gaat dat verdriet zich in jaloezie omvormen om zelfs gefrustreerd te geraken.  Je kan die gevoelens beter aan als je bach bloesem neemt.  Bachbloesems zijn er zowel voor de man als voor de vrouw en ze zijn voor meer dan honderd procent veilig om te gebruiken.  Zowel voor, tijdens als na de zwangerschap kan je zonder enig gevaar bachbloesems gebruiken.  Zij werken in op de psyche en zorgen er voor dat je de maandelijkse ontgoochelingen beter leert relativeren.  Dat brengt dan weer minder stress mee wat zeer bevorderlijk is om wel zwanger te worden.