Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Tips om snel zwanger te worden

Om snel zwanger te worden, is het belangrijk dat je je cyclus goed kent zodat je weet wanneer je een vruchtbare periode hebt. Je bent het meest vruchtbaar op de momenten net voor je ovuleert. Je kan weten wanneer dit is aan de hand van een simpele test, of als je merkt dat je een verhoogd witverlies hebt of pijn hebt in de onderbuik. Om je cyclus niet in de war te sturen, is het belangrijk om te ontspannen. Wie zwanger probeert te worden, heeft vaak last van stress waardoor de cyclus niet altijd gelijk is. Ook je levensstijl kan een invloed hebben op de regelmatigheid van je cyclus: beweging is goed, maar overdrijf niet; let op je voeding en rook niet!

 

Factoren die ervoor zorgen dat je minder snel zwanger wordt

Als je snel zwanger wilt worden, vermijd dan drugs, alcohol, sigaretten en anabole steroïden. Het is algemeen geweten dat deze een negatief effect hebben op je vruchtbaarheid. 

Hormonale voorbehoedsmiddelen zoals de pil, de pleister of het hormonaal spiraaltje zorgen ervoor dat het langer duurt eer je zwanger kan worden eens je gestopt bent. Je moet namelijk ‘ontpilt’ zijn voor je zwanger kan worden. Dit wil zeggen dat je natuurlijke cyclus zichzelf moet herstellen, bij sommige vrouwen duurt dat één maand, bij anderen kan dit oplopen tot een jaar. Andere voorbehoedsmiddelen (condooms, zaaddodende pasta, koperspiraaltje,…) vormen geen problemen.

Medicatie speelt ook een belangrijke rol in je vruchtbaarheid. Als je zwanger probeert te worden en je hebt medicatie voorgeschreven gekregen, praat hier dan over met je arts. Als het geneesmiddel in kwestie schadelijk kan zijn voor je vruchtbaarheid of voor het kind kan er worden gezocht naar een alternatief. Ook als je partner medicatie neemt kan dat een invloed hebben. 

Overgewicht en ondergewicht kunnen de vruchtbaarheid verminderen; net als cafeïne, geparfumeerde tampons en kunstmatige glijmiddelen.

 

Wat kan je man doen om sneller zwanger te worden?

Om snel zwanger te worden moet niet enkel de vrouw letten op haar voeding en levensstijl, ook de man moet een aantal dingen in acht nemen. Het is belangrijk dat de aanstaande papa warmte vermijdt, want dat is nefast voor het sperma. Spannende (onder)broeken, sauna’s, warme baden en lange autoritten zijn uit den boze. Ook het GSM-gebruik is bepalend voor de kwaliteit van het sperma. Verder is het belangrijk dat hij voldoende zink en vitamine C eet (bijvoorbeeld pompoenpitten). Net zoals bij de vrouw hebben roken, drugs en alcohol een negatieve invloed op de vruchtbaarheid.