Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Wanneer zwanger worden om vruchtbaar te zijn: de eerste dagen 

Als je de dagen uitzoekt waarop je meest vruchtbaar bent om zwanger te worden, dan zijn de eerste dagen van de cyclus de minst ideale.

De eerste week van de cyclus zit de baarmoedermond zo dicht als het maar kan.  Met de eerste week bedoelt men de dagen van de menstruatie en de dagen kort daarna.  Tijdens die dagen is het baarmoederhalsslijm te dik, zuur, troebel en hard.  Hierdoor wordt de baarmoeder volledig afgesloten voor zaadcellen.  

 

Wanneer zwanger worden om vruchtbaar te zijn: de volgende dagen

De volgende dagen worden idealer op het gebied van vruchtbaar zijn en op het gebied van zwanger te worden.  De baarmoedermond wordt zachter; het slijm wordt vloeibaarder en is minder zuur.  Kortom, de baarmoeder staat meer open voor het ontvangen van een bevruchte eicel.  

Soms kan je dit als vrouw heel goed merken.  Zo kan je één of meer dagen voor de eisprong vaststellen dat je buikpijn krijgt.  Dergelijke pijn noemt men ook soms ovulatiepijn genoemd of ook wel middenpijn. Deze wordt veroorzaakt door de spanning die er in de eierstok ontstaat.  Op het moment dat je ovulatiepijn voelt, ben je het meest vruchtbaar binnen je ganse cyclus.  Dit is het ideale moment om geslachtsgemeenschap te hebben als je zwanger wilt worden.  

Als je regelmatig een beetje slijm uit de vagina neemt tussen duim en wijsvinger, dan zal je vaststellen dat dit slijm in de periode van je eisprong een andere consistentie zal krijgen.  Wat ook af te raden is, is om in de periode dat je zwanger wilt worden een vaginale douche te nemen; aangezien hierdoor het baarmoederhalsslijm wordt weggespoeld.  Het is nu net dat slijm dat het sperma helpt klimmen naar de baarmoeder.  

 

Middelen om te bepalen wanneer je meest vruchtbaar bent om zwanger te worden

Om de periode vast te stellen wanneer je meest vruchtbaar bent om zwanger te worden, kan je je baseren op het gevoel in je buik en op de samenstelling van het baarmoederslijm.  Maar daarnaast bestaan er nog middeltjes om het moment van de eisprong te bepalen.  Zo bestaat er een ovulatietest om het moment van de eisprong vast te stellen.  

Toch moet je er op letten dat het moment van de eisprong geen fixatie wordt.  Door teveel te letten op dat moment en door de geslachtsgemeenschap uit te stellen tot dat moment, verhoogt de stress alleen maar.  En laat dat nu juist nefast zijn voor een bevruchting.