Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

De rol van de eisprong in het zwanger worden

Als je zwanger wilt worden, is het goed om te weten wanneer je je eisprong hebt.  Niet omdat dit het moment is waarop je het meest vruchtbaar bent. Eigenlijk is het moment van de eisprong al iets te laat om nog zwanger te worden.  Als je weet wanneer je je eisprong zal hebben in je cyclus, dan is het goed om een tweetal dagen ervoor geslachtsgemeenschap te hebben. Het sperma van de man kan namelijk enkele dagen overleven; terwijl een eicel maar enkele uren overleeft.  Op die manier is het aan te raden dat het sperma de eicel verwelkomt, in plaats van omgekeerd dat het sperma de eicel moet gaan opzoeken.  Maar hoe kan je nu weten wanneer je je eisprong zal hebben en wanneer je dus het meest vruchtbaar bent ?

 

Methodes om de eisprong te berekenen om zwanger te kunnen worden

Er bestaan een aantal mogelijkheden waarop je je eisprong kan berekenen zodat je weet wanneer je best zwanger kan worden.

Heb je een regelmatige cyclus van 28 dagen; dan behoor je tot de gelukkigen.  Er is dan niet veel werk om je eisprong te berekenen.  In dergelijke “modelcyclus” komt de eisprong op dag 14 van de cyclus.  De cyclus begint op de dag dat je maandstonden beginnen.  Dat is dus dag 1 van de cyclus.  Dag 14 is de dag dat je je eisprong zal hebben; het is dus aan te raden om rond dag 12 of 13 seks te hebben als je zwanger wilt worden.

Maar het aantal vrouwen dat een modelcyclus heeft, is eerder beperkt.  Als je cyclus korter of langer duurt; dan wordt het al iets moeilijker.  Als je cyclus niet exact 28 dagen duurt; maar je hebt wel iedere maand een cyclus die even lang is, dan is er nog niet echt sprake van een probleem.  In dat geval kan je er van op aan dat je je eisprong zal hebben 14 dagen voor het einde van je cyclus.  Heb je bijvoorbeeld een cyclus van 30 dagen; dan zal je eisprong er zijn op dag 16.  Het is dan best om rond dag 14 of 15 seks te hebben.

Helemaal moeilijk wordt het als je een zogenaamd onregelmatige cyclus hebt.  Heb je de ene maand een cyclus van 25 dagen en de andere maand een cyclus van 30 dagen, gevolgd door een cyclus van 27 dagen bijvoorbeeld; dan wordt het wel heel moeilijk om de eisprong te bepalen.  Nochtans is het zeer goed om te weten wanneer men de eisprong heeft om het meest vruchtbare moment te bepalen.

 

Een onregelmatige cyclus: probleem om het zwanger worden te berekenen ?

Moet je nu gaan wanhopen als je een onregelmatige cyclus hebt en dus niet precies je moment van vruchtbaarheid om zwanger te worden kan berekenen ?  Gelukkig niet !  Je kan bijvoorbeeld aan de hand van je cervixslijm vaststellen wanneer de meest gunstige periode is om zwanger te worden.  Door dagelijks wat slijm tussen duim en wijsvinger te nemen; kan je de kleur en de rekbaarheid controleren. Stel je vast dat het slijm heel rekbaar wordt en de kleur krijgt van rauw eiwit; dan kan je er van op aan dat je eisprong er zit aan te komen en dat je dus het meest vruchtbaar bent.