Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Welke vitamine kan je in nemen om zwanger te worden?

De vitamine die meest genomen wordt om het zwanger worden te bevorderen, is foliumzuur of vitamine B. 

Foliumzuur is een vitamine die je terugvindt in verse groenten, fruit, aardappelen, peulvruchten, volkoren- en zuivelproducten. Wil je zwanger worden, dan is een dagelijkse dosis van 400 microgram aan foliumzuur sterk aanbevolen. Om zeker te zijn dat je elke dag je 400 microgram binnenkrijgt, kan je je eigen voeding aanvullen met foliumzuurtabletten. Deze tabletten kan je zonder voorschrift bij je apotheker verkrijgen.  Zorg er wel best voor dat je een complex inneemt waarin alle vitaminen uit de familie “B” zijn opgenomen.

Foliumzuur verkleint de kans dat je baby wordt geboren met een ernstige aandoening. De  invloed die foliumzuur bij de meeste vrouwen heeft, is dat hun cyclus regelmatiger wordt. Foliumzuur stimuleert de vorming van maagzuur en is belangrijk voor een goede leverwerking. Foliumzuur is aangewezen voor alle vrouwen die zwanger willen worden of die net in verwachting zijn, ook als zij al één of meer gezonde kinderen hebben. Van foliumzuur zijn geen schadelijke bijwerkingen bekend: niet voor de moeder en ook niet voor de baby.

Dit vitamine is betrokken bij de stofwisseling van eiwitten en vetten, het is noodzakelijk bij de vorming van rode bloedlichaampjes (het voorkomt bepaalde vormen van bloedarmoede) en het helpt de hersenstofwisseling. Dit vitamine is ook onmisbaar bij celdeling processen van het lichaam en ook daarom wordt aan vrouwen die zwanger zijn of willen worden aangeraden extra foliumzuur te gebruiken.

 

Wat is zo goed aan vitamine B om zwanger te worden ?

Als je zwanger wilt worden kan je door het innemen van vitamine B of foliumzuur een aantal zaken bekomen die positief zijn voor de zwangerschap:

- Verbetert de melkafscheiding

- Kan helpen beschermen tegen kanker

- Verbetert de huid

- Is een natuurlijke pijnstiller

- Verbetert de eetlust

- Geeft baby's en kinderen weerstand tegen infecties
 
 

Bestaan er naast vitamines nog middelen die helpen om zwanger te worden ?

Als je zwanger wilt worden, kan je inderdaad vitamines slikken.  Daarmee kan je niet veel fout doen.  Wees echter wel uiterst voorzichtig met het slikken van medicijnen.  

Als een koppel zwanger wilt worden, dan hebben zij liefst dat dit zo vlug mogelijk gebeurt.  Helaas duurt het doorgaans wel eventjes.  Sommige mensen worden dan al vlug wanhopig, en dan is de verleiding groot om aan zelfmedicatie te doen.  Dit is echter niet alleen zeer onverstandig maar ook nog uiterst gevaarlijk.  

Wat wel kan helpen is het gebruik van bachbloesems.  Deze zijn totaal onschadelijk en kunnen vrij genomen worden zonder enige bijwerkingen.  De bachbloesems zullen helpen bij het zwanger worden omdat zij op je psyche gaan inwerken.  Hierdoor zal je – bewust of onbewust – minder bezeten bezig zijn met het zwanger worden.  Deze stressfactor kan van heel groot belang zijn als het zwanger worden niet meteen lukt.