Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Zwanger worden klinkt eenvoudig, maar toch heeft ongeveer één koppel op zes er moeite mee. Maar uit onderzoek is gebleken dat je er ook zelf al heel wat kunt aan veranderen: een gezonde levensstijl zal de vruchtbaarheid in positieve zin beïnvloeden. Hier leggen we in eenvoudige taal uit wat op wiki beschreven staat.

 

Zwanger worden volgens wiki: anticonceptie

Volgens wiki is het, als je zwanger wilt worden, eerst en vooral belangrijk om te stoppen met anticonceptiemiddelen, wat uiteraard logisch is. Je kunt ook best om de twee dagen vrijen. Nog vaker vrijen is zinloos: het duurt twee dagen vooraleer de spermavoorraad weer opgebouwd is.

 

Zwanger worden volgens wiki: roken

Een waarheid als een koe: roken is volgens wiki zeer slecht als je zwanger wil worden. Bij vrouwen die ongeveer vijftien sigaretten per dag roken, duurt het dubbel zo lang om zwanger te worden dan bij een vrouw die niet rookt. Maar ook bij de man heeft roken een negatieve invloed: de kwaliteit van het sperma gaat er sterk op achteruit. Dus: als je zwanger wil worden: stoppen met die slechte gewoonte is de boodschap.

 

Zwanger worden volgens wiki: alcohol

Als je zwanger wenst te worden kun je volgens wiki ook beter de alcohol aan de kant laten. Alcohol doet bij mannen de kwaliteit van het sperma aanzienlijk afnemen, bij vrouwen die drinken verhoogt het risico op een miskraam. 

 

Zwanger worden volgens wiki: drugs

Uiteraard is het gebruik van drugs volgens wiki volledig uit den boze als je zwanger wenst te worden. Zelfs marihuana: dit remt bij vrouwen een hormoon af dat belangrijk is bij de eisprong. Ook voor mannen is het gebruik van marihuana af te raden: het zorgt voor nogal wat problemen bij de productie van sperma. Tenslotte kunnen drugs erg schadelijk zijn voor je baby, moest je zwanger zijn. LSD bijvoorbeeld zorgt voor een ernstige schade aan de chromosomen van de ongeboren baby. 

 

Zwanger worden volgens wiki: gewicht

Een goed gewicht is volgens wiki belangrijk als je zwanger wenst te worden. Vrouwen met overgewicht, maar ook met een ondergewicht, hebben vaak meer last van een verminderde vruchtbaarheid. Vrouwen met overgewicht hebben ook meer kans op een miskraam. Dan nog iets waar een gezond gewicht vaak van afhangt: ook gezonde voeding is belangrijk als je zwanger wenst te worden. 

 

Zwanger worden volgens wiki: medicijnen

Als je zwanger wilt worden en je gebruikt medicijnen, is het volgens wiki belangrijk eerst met je huisarts te overleggen of je die medicijnen wel mag gebruiken. Soms dienen medicijnen dan vervangen te worden door andere, die geen effect kunnen hebben op de zwangerschap of je baby.