Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Tips om het zwanger worden vlotter te laten verlopen

Als men besloten heeft om zwanger te worden, dan heeft men doorgaans liefst dat dit zo vlug mogelijk gebeurt. Nochtans duurt het bij heel wat koppels enkele maanden vooraleer het grote moment van de zwangerschap is aangebroken. Als men regelmatig seks heeft, geen voorbehoedsmiddelen neemt en een regelmatige cyclus heeft, dan moet men nog geen hulplijnen inschakelen als het zwanger worden niet lukt binnen het jaar. Toch zijn er enkele tips die het zwanger worden kunnen bevorderen.

 

Tips om wél te doen om vlugger zwanger te worden

Er zijn een aantal tips die men best wel volgt als men vlugger zwanger wilt worden.  Vooraf willen we het wel eens hebben over de invloed van voorbehoedsmiddelen op het zwanger worden.  Er bestaan namelijk nogal wat meningsverschillen over de invloed van het gebruik van de pil op het zwanger worden.  Sommige artsen beweren dat vrouwen die langdurig de pil genomen hebben er doorgaans langer over doen om zwanger te worden.  Toch heeft recent onderzoek aangetoond dat dit niet noodzakelijk zo is.  

 

Wat kan men dan doen om toch zo vlug mogelijk zwanger te worden ?

1. Regelmatig vrijen.  Men heeft lange tijd gedacht dat het sperma van betere kwaliteit is, als dit een langere tijd werd opgespaard.  Om die reden werd dan ook aangeraden om het vrijen uit te stellen tot op het moment van de ovulatie.  Nochtans is het omgekeerde waar.  De kwaliteit van het sperma gaat er namelijk op achteruit als men minder regelmatig seks heeft.  Daarom raadt men aan om geregeld seks te hebben met elkaar.  

2. Maak van het vrijen geen verplichting.  Probeer het vrijen aangenaam te blijven vinden.  Als men het vrijen louter functioneel gaat zien, dan kan dit stress verhogen waardoor de vruchtbaarheid vermindert.

3. Het standje.  Onderzoek heeft aangetoond dat je best vrijt in de missionarishouding of op zijn hondjes. De vrouw bovenop zou het minst ideale standje zijn.  Probeer na het vrijen ook nog een tiental minuutjes op de rug te blijven liggen.

 

Tips: zaken die men beter niet doet om snel zwanger te worden

Er zijn ook nog een reeks tips die gaan over wat men beter vermijdt om zwanger te worden:

1. Stress.  Familiale stress of periodes van stress op het werk hebben een zeer negatieve invloed op de vruchtbaarheid.  Ook teveel gefocust zijn op het zwanger worden, heeft een negatieve invloed.

2. Bepaalde medicijnen hebben een invloed op het zwanger worden.  Lees steeds goed de bijsluiter als je zwanger wilt worden en overleg met de arts dat je bezig bent met het vervullen van de kinderwens.

3. Genotsmiddelen.  Het is algemeen gekend dat roken, alcohol en drugs nefast zijn voor de vruchtbaarheid.  Dit geldt zowel voor de vader als voor de moeder.

4. Voeding.  Probeer ongezonde voeding te vermijden.  Zowel overgewicht als ondergewicht kunnen een belemmering vormen