Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Kan dat: zwanger worden tijdens de menstruatie ?

De kans dat je tijdens de menstruatie zwanger wordt is zo goed als onmogelijk; maar toch niet voor de volle honderd procent uitgesloten.  In principe kan je alleen maar zwanger worden op het moment van de eisprong of ovulatie.  Bij vrouwen die een regelmatige cyclus hebben, vindt deze ovulatie doorgaans plaats op de veertiende dag.  Eens de eisprong is gebeurd, heb je niet zoveel tijd meer om zwanger te worden.  In principe is het beter om daags voor de ovulatie geslachtsgemeenschap te hebben, omdat sperma enkele dagen (gemiddeld een tweetal dagen) blijft verder leven.  Is het vrijgekomen eitje niet bevrucht, dan zal dit afsterven en tijdens de eerstvolgende menstruatie uitgestoten worden.  Bijgevolg kan je tijdens de zwangerschap in principe niet zwanger worden aangezien op dat moment het eitje dat zou moeten bevrucht worden is afgestorven.

 

En toch… zwanger worden tijdens de menstruatie zou wel eens kunnen

In theorie is zwanger worden tijdens de menstruatie dus uitgesloten; maar toch bestaat er een mogelijkheid dat het wel kan gebeuren.  Dat zou kunnen als iemand een korte cyclus heeft.  Hiervoor moeten we een rekensommetje maken.  Een korte cyclus betekent dat deze ongeveer 21 dagen duurt.  In dat geval heeft de ovulatie plaats op de zevende dag ongeveer na de eerste dag van je menstruatie.  Die menstruatie zelf duurt een dag of vier; en sperma kan (echter zeer uitzonderlijk maar het kan) in sommige gevallen acht dagen overleven.  Stel dat je de derde dag van je menstruatie geslachtsgemeenschap hebt; dan zou het dus kunnen dat het sperma overleeft tot het moment van de ovulatie.  In die zin kan het dus voorkomen dat je zwanger wordt door seks te hebben tijdens de menstruatie.  In principe moet men zeggen dat men niet zwanger is geworden tijdens de menstruatie zelf; maar wel door tijdens de menstruatie seks te hebben.  

 

Zwanger worden tijdens de menstruatie: is seks aan te raden ?

Je kan dus in principe zwanger worden als je tijdens de menstruatie seks hebt, maar sommige mensen vragen zich vast en zeker af of het wel aan te raden is om tijdens de menstruatie seks te hebben.  In principe is er geen enkele medische reden waarom je tijdens de menstruatie geen seks zou hebben. Sommige mensen vinden dit maar een vieze bedoening; maar als beide partners er zin in hebben, is er dus geen enkel bezwaar.  Omwille van het seksuele contact is het bloedverlies tijdens de menstruatie geen bezwaar; het doet zelfs dienst als glijmiddel.  Uiteraard moet men wel zekerheid hebben op het gebied van seksueel overdraagbare aandoeningen, want de aanwezigheid van het bloed kan deze overdraagbaarheid alleen maar stimuleren.