Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Wanneer word je cyclus als een langere cyclus beschouwd ?

Een langere cyclus is een nachtmerrie voor wie zwanger wilt worden, want dat maakt het allemaal niet gemakkelijk.  Als je een zeer regelmatige cyclus hebt, dan is de lengte van die cyclus normaal gezien precies 28 dagen.  Maar een cyclus die slechts 25 dagen of tot 35 dagen duurt, wordt nog als normaal beschouwd.  Een cyclus begint te lopen van op de eerste dag van de menstruatie tot de laatste dag net voor je opnieuw begint te menstrueren.  Duurt dergelijke cyclus meer dan 35 dagen, dan behoor je tot de groep vrouwen die een lange cyclus heeft.  Het wordt in dat geval iets moeilijker om zwanger te worden, al is het zwanger worden zeker nog niet onmogelijk.

 

Hoe zwanger worden met een langere cyclus ?

Als je een langere cyclus hebt dan normaal is het niet evident om meteen zwanger te worden.  Het moeilijkste is om dan het juiste moment van je eisprong te bepalen.  Als je naast een langere cyclus dan ook nog eens te kampen hebt met een onregelmatige cyclus, dan wordt het al helemaal moeilijk.  

Ook al heb je een langere cyclus, maar je weet op voorhand op welk moment je ongesteld zal zijn; dan kan je je eisprong gemakkelijk bepalen.  De eisprong komt normaal veertien dagen voor de menstruatie.  Maar als die cyclus naast langdurig ook nog eens onregelmatig is, dan kan je natuurlijk niet op voorhand weten wanneer die bewuste 14 dagen er zullen zijn.  In dat geval kan je je eisprong proberen te ontdekken op twee manieren.

De eerste manier bestaat er in om dagelijks je temperatuur te meten nog voor je bent opgestaan. Probeer er voor te zorgen dat dit steeds rond hetzelfde uur gebeurt.  Je zal merken dat die temperatuur steeds min of meer gelijk is (als je ten minste niet ziek of vermoeid bent).  Op het moment van je eisprong stijgt de temperatuur met ongeveer een halve graad.  

Daarnaast kan je ook je vaginaal slijm nakijken.  Hiervoor moet je dagelijks wat slijm aan je vaginale ingang tussen je duim en wijsvinger nemen.  Naarmate je eisprong nadert zal dat slijm dunner, doorzichtiger en rekbaarder worden.  

Ten slotte kan je ook nog dagelijks gaan voelen aan de baarmoedermond.  Je gaat hiervoor liggen en twee vingers vaginaal inbrengen tot je op de baarmoedermond botst.  Naarmate je eisprong nadert gaat deze hoger liggen en steeds zachter aanvoelen en de opening gaat ook meer openstaan.  

 

Als zwanger worden met een langere cyclus niet lukt

Als je omwille van je langere cyclus maar niet zwanger kan worden, ga je best na verloop van tijd hulp inroepen van een arts.  Na een jaar ga je best langs bij een gynaecoloog om na te gaan wat er precies aan de hand is en hoe die je efficiënt kan helpen.