Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Wanneer kan je best zwanger worden: het berekenen bij een normale cyclus

Onder “normale cyclus” om te berekenen wanneer je best zwanger kan worden verstaat men een cyclus van 28 dagen.  In dat geval begint de cyclus op de dag dat je menstruatie begint en duurt tot het begin van de volgende menstruatie.  Als dat net 28 dagen bedraagt, ben je bij de gelukkigen die een zeer normale cyclus hebben.  Normaal gezien is dag 14 in een normale cyclus de dag waarop een rijpe eicel uit de eierstok komt.  Dit noemt men de ovulatie of de eisprong.  Enkele dagen voor de eisprong ben je het meest vruchtbaar.  Een tweetal dagen voor de ovulatie en tot één dag erna heb je het meeste kans om zwanger te worden.  Wordt de eicel niet bevrucht, dan zal deze afsterven en na 14 dagen afgevoerd worden.  Dit is dan meteen de start van een nieuwe cyclus.  

Wachten tot op de dag van je ovulatie om gemeenschap te hebben, is niet zo ideaal.  Het is eigenlijk beter dat het sperma reeds aanwezig is op het moment van de eisprong.  Sperma kan namelijk enkele dagen overleven, terwijl een eicel niet lang vruchtbaar blijft.  Er wordt dus aangeraden om regelmatig seks te hebben rond dag 12 van je cyclus.

 

Zwanger worden berekenen bij een onregelmatige cyclus

Helaas kan niet iedere vrouw genieten van een normale cyclus om te berekenen wanneer ze best zwanger kan worden.  Een cyclus van 25 tot 35 dagen is niet uitzonderlijk.  In dat geval wordt het dus iets moeilijker om je meest vruchtbare periode te berekenen.  Om in het geval van een kortere of langere cyclus de eisprong te bepalen, kan je gebruik maken van de theorie dat een eisprong quasi altijd 14 dagen voor de menstruatie plaats vindt.  Wie een cyclus heeft van 25 dagen, kan er dus bijna zeker van zijn dat de ovulatie op dag 11 gebeurt.  Bij een cyclus van 35 dagen is de ovulatie op dag 21.  Net zoals bij een normale cyclus, heb je best seks een tweetal dagen voor je eisprong.

Heb je te kampen met een onregelmatige cyclus (de ene keer kort, de andere keer lang), dan ga je best een hulplijn inschakelen om de ovulatie te bepalen.  Je weet bij een onregelmatige cyclus nooit op voorhand wanneer je zwanger gaat worden.  Daarom werk je best met hulpmiddeltjes zoals een ovulatietest.  Er bestaat ook een middel om via de symptomen van een eisprong te bepalen wanneer die er gaat aan komen.  Door de kleur en samenstelling van je cervixslijm te bekijken, kan je merken dat de eisprong in aantocht is.