Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Het verloop van de cyclus is een heel belangrijk gegeven bij het zwanger worden.  Als de cyclus regelmatig of onregelmatig verloopt, is een wereld van verschil.  Het is namelijk door het bijhouden van de cyclus dat je de periode kan vaststellen waarop je als vrouw het meest vruchtbaar bent.  Dit gaat vrij vlot als je een regelmatige cyclus hebt.  Maar heel wat vrouwen kampen met een onregelmatige cyclus, en dan is het geen lachertje om het juiste moment van de vruchtbaarheid te bepalen.  Maar geen paniek; al heb je nog zo’n onregelmatige cyclus; vaak lukt het wel om ‘le moment suprème’ te bepalen.

 

Zwanger worden met een regelmatige cyclus

Laten we gemakkelijk beginnen en bekijken hoe je het beste moment om zwanger te worden kan bepalen bij een regelmatige cyclus.

De cyclus begint op de eerste dag van de menstruatie en eindigt op de eerste dag van de volgende menstruatie.  Het moment waarop je stopt met menstrueren is van geen enkel belang in het bepalen van de lengte van je cyclus.  Als dat een periode is van 28 dagen, dan mag je in je handjes wrijven, want dan heb je een normale cyclus.  Maar ook als deze cyclus tussen de 24 en de 35 dagen duurt behoor je nog tot de categorie van vrouwen die een regelmatige cyclus hebben.  Die groep van vrouwen met een regelmatige cyclus, bedraagt ongeveer 20 procent van alle vrouwen.  Doorgaans valt de eisprong in het midden van de cyclus.  Als je één tot twee dagen voor de eisprong seks hebt, is de kans op een zwangerschap het grootst.

 

Zwanger worden met een onregelmatige cyclus

Als je zwanger wilt worden, maar je zit met een onregelmatige cyclus, dan is de grootste moeilijkheid het moment van je eisprong bepalen.  Om die reden lukt het dan ook meestal moeilijker bij vrouwen met een onregelmatige cyclus om zwanger te worden.  Voor deze vrouwen bestaat er een ovulatie-calculator waarmee zij kunnen berekenen op welk moment de eisprong plaats vindt.  Het LH hormoon is het hormoon dat de eisprong in gang zet.  Van zodra je met een ovulatietest merkt dat je LH waarde de lucht in gaat, betekent het dat het meest vruchtbare moment is aangebroken. 

 

Zwanger worden zonder cyclus

Bij een onregelmatige cyclus is het al niet evident om het ideale moment te bepalen om zwanger te worden.  Dit is zeker zo als je helemaal geen cyclus hebt.  In dat geval is het uiteraard noodzakelijk dat eerst de oorzaak opgespoord wordt waardoor er geen eisprong komt.  Vaak is de oorzaak hormonaal. Laat het dan een geruststelling wezen dat hormonale problemen doorgaans vrij eenvoudig op te lossen zijn.