Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Wat leer je uit een forum over zwanger worden ?

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 60,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Waarom een forum over zwanger worden ?
 
Over zwanger worden en alles wat daarmee te maken heeft, wordt op meer dan één forum van gedachten gewisseld.  Eigenlijk is dit ook erg logisch.  Dit is één van de ingrijpendste gebeurtenissen uit je leven, en daar wil je met anderen van gedachten over wisselen.  Waar men vroeger bij familie en vrienden ten rade ging omtrent zwanger worden en bevallen, kan men via het internet wereldwijd kennis maken met suggesties en ervaringen van anderen.  Hou er wel rekening mee dat de dingen die je op een forum leest, niet noodzakelijk wetenschappelijk bewezen zaken zijn.  Het is goed om uiterst voorzichtig om te springen met tips die via een forum de wereld worden ingestuurd.  In vele gevallen is het zelfs aan te raden om bepaalde tips met een arts te bespreken.
 
 
Forum over zwanger worden: het zwanger worden zelf
 
Een forum over zwanger worden, kan gaan over het zwanger worden zelf.  Heel vaak tref je hier reacties van mensen aan bij wie het niet zo meteen lukt om zwanger te worden.  Dit is niet zo verwonderlijk als men bedenkt dat heel wat koppels er doorgaans een jaar over doen om uiteindelijk zwanger te worden. Als men eenmaal besloten heeft om zwanger te worden, dan wilt men dat zo vlug mogelijk bekomen. Maar de natuur laat zich niet dirigeren; en een gemiddelde wachttijd van een jaar is niet uitzonderlijk. Logisch dat je dan al eens gaat piepen op een forum over problemen met zwanger worden.  
 
In deze forums lees je dan meestal dat andere koppels ook problemen hebben om zomaar plots zwanger te worden.  Meestal is dat uiteraard een schrale troost.  Je merkt dan ook dat artsen niet geneigd zijn om in te grijpen als je nog geen jaar aan het proberen bent.  Als je dan merkt dat er heel wat koppels zijn bij wie het niet lukt en bij wie de arts (nog) niet helpt; dan is de verleiding om naar medicatie over te stappen groot.  Ervaringen met Clomid, een medicijn dat de kans op zwangerschap vergroot, doen iemand die zwanger wilt worden gewoon watertanden.  Wees op dat moment voorzichtig en kijk de kat uit de boom; want artsen weten wel waarom ze wachten met behandelingen.  Wat forums ook vaak leren is dat het gebruik van Bach bloesem positief kan werken om zwanger te worden.  
 
Niet dat de bachbloesems op het hormonale systeem gaan inwerken; maar door bepaalde bachbloesems te gebruiken, ga je beter om met de stress en de ontgoochelingen.  Hierdoor kan het best gebeuren dat je vlugger zwanger kan worden.  Bachbloesems zijn compleet onschadelijk en kunnen door zowat iedereen gebruikt worden.
 
 
Forum over zwanger worden: je bent zwanger en nu…
 
Een forum over zwanger worden, gaat ook vaak over wat je best doet als je eenmaal zwanger bent. Uiteraard leer je uit die forums dat je niet de enige vrouw bent die ellendig veel last heeft van ochtendmisselijkheid.  Je leert ook dat je lichaam een complete (hormonale) verandering ondergaat.
 
Wat je ook leert, is dat je best met je voeding en genotsmiddelen op een verstandige manier omspringt. Vaak wordt in dergelijke forums ook aangeraden om bepaalde vitaminen te gebruiken.
 
Vitaminen kunnen inderdaad wel aangewezen zijn tijdens de zwangerschap, maar overleg het gebruik ervan toch best met je arts.  Waar je geen twijfel over moet hebben, is over het gebruik van Bachbloesems tijdens de zwangerschap.  Deze kunnen er voor zorgen dat je de zwangerschap op een relaxte manier doormaakt.  Bachbloesems tijdens de zwangerschap gebruiken is totaal onschadelijk.
 
Andere artikelen
Top van de pagina