Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Een chat over zwanger worden

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 60,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Een chat over zwanger worden: ervaringen delen
 
Als je als koppel zwanger wilt worden, dan ben je al vaak met niet veel andere dingen bezig, die je eventueel via een chat met anderen kan delen.  Je wilt zwanger worden, en daar krijg je graag goede raad bij.  Ook weet je graag hoe het met andere stellen gaat.  Is het alleen bij jullie dat het niet zo goed lukt, of zijn er meer dergelijke stellen ?  Welke ervaringen doen andere stellen op ?  Hebben andere koppels misschien goede “trucjes” om zwanger te worden ?  Dat zijn allemaal vragen waar je maar wat graag een antwoord op zou krijgen.  Aangezien je de straat niet kan gaan op lopen om aan jan en alleman je vragen te stellen, kan je via de chat gemakkelijker met gelijkgezinden praten.  Je kan misschien wel met vragen bij je ouders, schoonouders of vriendinnen terecht.  Maar die gaan misschien al gauw verveeld geraken met altijd maar dezelfde vragen.  Daarom is de chat een ideale manier om ervaringen uit te wisselen.
 
 
Chat over zwanger worden: verschillende rondes
 
Als op internet op zoek gaat naar een chat over zwanger worden, dan merk je dat er inderdaad specifieke chats bestaan over dit onderwerp.  Deze zijn soms ingedeeld in verschillende rondes, zodat je steeds kan chatten met mensen die in dezelfde fase als jij zitten.  Als je nog aan het proberen bent om zwanger te worden, heb je niet veel aan de ervaringen van iemand die reeds zwanger is, of die reeds met medische behandelingen bezig is.  
 
De eerste vijf rondes zijn specifiek voor koppels die net besloten hebben om zwanger te worden. Mensen die hier bezig zijn, willen de natuur zijn gang laten gaan en zitten nog niet echt op hete kolen. Deze mensen zijn nog niet bezig met het volgen van temperatuurcurves bijvoorbeeld.  Je kan hier je eerste ervaringen kwijt, je tevredenheid mocht je vlug zwanger worden maar ook (en vooral) je ontgoocheling dat het alweer eens niet gelukt is.
 
In de volgende rondes kom je koppels tegen bij wie het toch een beetje begint tegen te steken dat er nog geen zwangerschap is.  Het geduld begint hier stilletjes aan op te geraken en er wordt al wat meer informatie uitgewisseld over testen om je meest vruchtbare dagen te bepalen.  
 
In een verdere reeks rondes kom je terecht bij stellen die zowaar de wanhoop nabij zijn.  Hier hoor je geen “onnozele” opmerkingen meer in de zin van “je moet wat geduld hebben, het komt wel goed”.  Hier wil (en krijg) je echte raad over hoe je de natuur een handje kan helpen.  Er wordt raad uitgewisseld over behandelingen, over temperatuurcurves maken en ovulatietesten doen.  
 
In een laatste reeks rondes kom je terecht bij mensen die effectief bezig zijn met medische behandelingen om zwanger te worden.  Hier vind je mensen die misschien al een oorzaak hebben gevonden van hun vruchteloze pogingen om zwanger te worden.  Ook mensen die met behandelingen bezig zijn, delen hier hun ervaringen.
 
Andere artikelen
Top van de pagina