Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Wat leer je uit een blog over zwanger worden ?

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 60,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Blog over zwanger worden: vaak hetzelfde probleem
 
Als je op internet de blogs er op naleest over zwanger worden, dan stoot je heel vaak op hetzelfde probleem.  Dit probleem is dat het namelijk niet of heel moeilijk lukt om zwanger te worden.  Dit is niet echt verwonderlijk; want eens men de beslissing heeft genomen om zwanger te worden, dan wilt men dat dit zo vlug mogelijk gebeurt.  De natuur laat zich echter niet dwingen; en niet zelden doet een koppel er een jaar of meer over om op een natuurlijke manier zwanger te worden.  
 
Tot voor enkele jaren lag de gemiddelde leeftijd waarop een vrouw zwanger werd halfweg de twintiger jaren.  Dit is eigenlijk de ideale leeftijd op biologisch vlak.  Onze maatschappelijke normen zijn het met die leeftijd blijkbaar niet eens; want de gemiddelde leeftijd om zwanger te worden schuift zienderogen in de richting van de dertig jaar.  De biologische klok houdt echter met de maatschappelijke normen geen rekening.  Dat houdt in dat een leeftijd van dertig jaar al een pak minder evident is om zwanger te worden dan een leeftijd van 25 jaar.
 
Om die reden gaan vrouwen vaak blogs opzoeken om met lotgenoten van ideeën te wisselen om toch zo vlug mogelijk zwanger te worden.  Soms krijg je op deze blogs de meest waanzinnige tips te lezen, maar soms zitten er heel goede en verstandige tips tussen.
 
 
Tips uit blogs om sneller zwanger te worden
 
In een blog om sneller zwanger te worden, lees je soms tips die neigingen kunnen geven tot lachen.  Zo wordt vrij vaak aangeraden om na het vrijen een tiental minuten met de benen in de hoogte te gaan liggen.  Laat deze inspanning, die toch niet comfortabel kan genoemd worden, gerust achterwege.  Op het moment dat jij je benen de hoogte in gooit; is de bevruchting, als die er zou komen ten gevolge van de vrijpartij, al gebeurd.  
 
Wat wel een nuttige tip is die vaak gegeven wordt, is om stress rond het zwanger worden zoveel mogelijk te vermijden.  Heel vaak is een koppel zodanig gefocust op het zwanger worden, dat dit juist de reden is waarom het niet lukt.  Ook stress in familiale en professionele situaties kan je missen als de pest als je zwanger wilt worden.  Om die situaties van stress te vermijden, zou je beroep kunnen doen op Bachbloesems.  Dit zijn extracten van planten die compleet onschadelijk zijn.  Zij werken vooral in op het psyche van de mens.  Zo zorgen zij er voor dat je de ontgoochelingen beter aan kan als het weer eens niet gelukt is om zwanger te worden.  Je leert ook meer relativeren en ontwikkelt zo minder jaloezie tegenover mensen die wel reeds zwanger werden.  Dit alles draagt bij tot een leven met minder stress.  Het gevolg daarvan is dat je misschien wel vlugger zwanger kan worden.
 
Een “logisch” gewicht is eveneens een aanrader om sneller zwanger te worden.  Zowel ondergewicht als overgewicht zijn een hinderpaal om sneller zwanger te worden.  In een latere fase, als men uiteindelijk zwanger is, kan dit zelfs voor complicaties zorgen.
 
Het vermijden van koffie, cola en alcohol is ook een aanrader als je zwanger wilt worden.  Verder is stoppen met roken ook een zeer goede raad die in zowat alle blogs gegeven wordt.  Het matig gebruiken van alcohol en nicotine, is trouwens iets wat niet alleen voor de vrouw maar voor beide partners geldig is.  
 
Soms raadt men aan om extra vitaminen te nemen om zwanger te worden.  Op zich is dit geen slecht idee, als je de juiste vitamine neemt.  Foliumzuur of ook wel vitamine B is gunstig om het zwanger worden en zwanger zijn in goede banen te leiden.