Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Moeilijk zwanger, bachbloesems kunnen helpen!

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 60,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Wat zijn bachbloesems

Bachbloesems zijn extracten van planten die ondersteuning bieden op emotioneel en psychisch vlak. Bachbloesems gaan je helpen bij emoties zoals angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, jaloersheid, neerslachtigheid, prikkelbaarheid, stress, enz.

De bachbloesems zijn eind vorige eeuw ontdekt door Dr. Edward Bach en komen nu volop in de belangstelling omwille van hun efficiënte en onschadelijke manier van werken.


Hoe kunnen bachbloesems helpen bij het zwanger worden

Bachbloesems helpen de emoties, die dikwijls de belangrijkste spelbrekers zijn om zwanger te worden, in evenwicht te brengen.


Een paar voorbeelden

Ongeduld

Eenmaal men beslist heeft kinderen te willen zijn de partners vol verlangen en wil de vrouw meestal zo snel mogelijk zwanger worden. Dit ongeduld zorgt voor spanning en irritatie en belemmert het natuurlijk proces. Bachbloesems helpen je geduldig te blijven ook al duurt het langer dan verwacht.

Ontmoediging

Als er maanden over gaan wordt men dikwijls ontmoedigd en heeft men de hoop op. Bachbloesems helpen je de moed niet te laten zakken en erin te blijven geloven.

Verbittering

Als anderen zwanger ziet kan je soms denken “waarom zij en ik niet?”. Het is alsof het juist bij jou moet zijn dat het niet lukt. Bachbloesems helpen je de zaken te aanvaarden zonder verbitterd te geraken.

Verdriet

Soms kan je echt verdrietig worden omdat het maar niet wil lukken. Bachbloesems bieden je troost en gaan je leed verzachten waardoor je weer opgewekter verder gaat.

Jaloersheid

Je vriendin komt je heel enthousiast vertellen dat ze zwanger is, jij kookt vanbinnen van jaloezie en wou dat je in haar plaats was. Bachbloesems kunnen deze jaloezie ombuigen in een liefdevol aanvaarden en mee genieten dat je vriendin zwanger is.

Prikkelbaarheid

Doordat het zwanger worden maar niet wil lukken wordt prikkelbaar en vlieg je soms uit zonder dat je het zelf wil. Bachbloesems helpen je de controle over je emoties te behouden en kalm te blijven.


Volledig veilig en ook tijdens IVF

Het grote voordeel is dat bachbloesems volledig onschadelijk zijn en mogen gebruikt worden tijdens de zwangerschap. Ze mogen ook gecombineerd worden met eender welke medicatie of therapievorm die gebruikt wordt om zwanger te geraken.


Standaardcombinatie of een samenstelling op maat.

Er is een beproefde standaard samenstelling die inspeelt op de verschillende emoties hierboven beschreven. Dat is de samenstelling n° 69 “zwanger worden”. Indien je echter last hebt van andere emoties wordt er een samenstelling op maat gemaakt en deze bachbloesems geselecteerd die inspelen op de emoties die jij ervaart. Daarvoor stuur je gewoon een mailtje met uitleg over de emoties die je parten spelen en ook informatie over je belangrijkste karaktereigenschappen.


Resultaten

Bachbloesems werken op een zachte en geleidelijke manier, meestal komen de resultaten na de drie tot zes maanden. Bepaalde vrouwen waren zelfs reeds na één maand zwanger! Je kan hier bovenaan een aantal getuigenissen lezen over zwanger worden.

 

Andere artikelen
Top van de pagina