Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Je kans vergroten om zwanger te worden

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 60,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Waarom je kans vergroten om zwanger te worden ?

Als je zwanger wilt worden kan je de kans dat het lukt vergroten door een aantal middeltjes.  Je hoeft daarvoor niet noodzakelijk geneesmiddelen aan te spreken.  Ook op natuurlijke wijze kan je de kans om zwanger te worden positief beïnvloeden.  Per cyclus heb je 25 % kans dat het zal lukken om zwanger te worden.  Een goede reden dus om die kansen zoveel mogelijk te benutten en alle mogelijkheden aan te spreken die je kunnen helpen.

 

De kans vergroten om zwanger te worden: eet- en leefgewoonten

Eén van de belangrijkste factoren die de kans om zwanger te worden aanzienlijk vergroten, is het aanpassen van je eet- en leefgewoonten.  Tenzij je natuurlijk al op een gezonde manier door het leven gaat, dan moet je deze levensstijl gewoon proberen aanhouden.

Gezond eten houdt in dat je gezonde en gevarieerde voedingsmiddelen eet.  Een extra dosis foliumzuur nemen, is zeker aan te raden om vlugger zwanger te worden en ook omwille van de gezondheid van de baby.  Alcohol, cafeïne en nicotine worden best zoveel mogelijk vermeden omdat deze niet alleen schadelijk zijn voor je eigen gezondheid maar ook voor die van je baby.  Daarnaast is ook  stress een te vermijden zaak.

 

De kans vergroten om zwanger te worden: ken je vruchtbare dagen

Als je zo vlug mogelijk zwanger wilt worden, kan je de kans op succes vergroten door een duidelijk zicht te krijgen op je cyclus. Zo weet je wanneer je vruchtbare dagen zijn en wanneer je dus best seks hebt.  Als je een regelmatige cyclus hebt, kan je vlug weten wanneer je vruchtbare dagen er zijn. Het is een pak moeilijker als je een onregelmatige cyclus hebt.  Een goed middeltje om je vruchtbare dagen te leren kennen is het bijhouden van een temperatuurcurve.  Hiervoor moet je iedere dag voor je opstaat (op hetzelfde uur) je temperatuur meten.  Als je je eisprong hebt, verhoogt de temperatuur lichtjes (met ongeveer een halve graad).  Je zal ontdekken dat je iedere maand normaal gezien op hetzelfde moment je eisprong zal hebben. Probeer dan om betrekking te hebben een dag voor die eisprong.  

 

De kans vergroten om zwanger te worden: posities

Er wordt soms beweerd dat er bepaalde posities de kans vergroten om zwanger te worden.  Dit is echter totaal niet wetenschappelijk aangetoond.  De missionarishouding, waarbij de vrouw op haar rug onderaan ligt en “op zijn hondjes” waarbij de vrouw op haar knieën zit en langs achter gepenetreerd wordt zouden de meest ideale houdingen zijn om zwanger te worden.  Maar nogmaals; dit is niet wetenschappelijk bewezen.

 

De kans vergroten om zwanger te worden: bachbloesems

Als je zwanger wilt worden en je raakt ontgoocheld door het maandelijks mislukken, dan kan je de kans vergroten door bachbloesems te gebruiken.  Bachbloesems zijn geen medicijnen; het zijn natuurlijke extracten van planten.  Deze kunnen er voor zorgen dat je weerbaarder bent tegen de maandelijkse ontgoocheling als je weer eens niet zwanger bent.  Hierdoor vermindert de hoeveelheid stress aanzienlijk.

 

Andere artikelen
Top van de pagina