Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Zwanger Worden, Handboek voor Kinderwensers en Twijfelaars

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 60,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Verloskundige Mariël Croon schreef het boek “Zwanger worden, een handboek voor kinderwensers en twijfelaars”.  Met het boek wil Croon iedere aanstaande ouder informeren over zaken die uiterst belangrijk zijn bij de zwangerschap.  Zo vindt men in het boek allerlei uitleg over de gezondheidsrisico's voor de aanstaande moeder en  ook voor het  kind? Er wordt ook dieper ingegaan over hoe die risico’s kunnen vermeden worden. 
 
 
Nog een handboek over zwanger worden: Jouw zwangerschapsbijbel 
 
Dit handboek over zwanger worden is geschreven door Anne Deans.  Zij kreeg hierbij de ondersteuning van gespecialiseerde mensen ter zake, zoals artsen, verloskundigen,  wetenschappers, en een gynaecoloog.  In het boek vind je tal van praktische en betrouwbare tips over alles wat met je zwangerschap en de eerste weken van het ouderschap te maken heeft.  Het zijn namelijk deze periodes die voor aanstaande ouders het meest zorgen baren.  In het boek krijg je ook een duidelijk beeld over hoe je baby zich ontwikkelt in de baarmoeder van week tot week.  
 
 
Nog een handboek over zwanger worden: Zwangerschap voor Dummies 
 
Dit handboek over zwanger worden is geschreven door Joanne Stone.  Het is zowel bedoeld voor koppels die nog nooit eerder zwanger waren maar ook voor koppels die wel al een zwangerschap achter de rug hebben. Het behandelt in een duidelijk leesbare taal alles waar een ouder zich zorgen over maakt in verband met de ontwikkeling van de baby in het lichaam.  Door de vlotte schrijfstijl is het een aangenaam boek om te lezen dat kan dienen als handige leidraad. 
 
 
Nog een handboek over zwanger worden: Voor De Geboorte 
 
Dit handboek over zwanger worden is geschreven door Peter Tallack.  Het is een vervolg op een prachtige documentaire “in the womb” die op National Geographic werd uitgezonden.  Het boek is vooral geliefd omwille van de prachtige foto’s die er in staan.  Aan de hand van die foto’s krijgt men een prachtig zicht op hoe de baby zich ontwikkelt.  Vanaf de bevruchting tot aan de geboorte krijgt men prachtige foto’s te zien over de ontwikkeling.  Het is uiteraard niet uitsluitend een fotoboek, want je krijgt ook allerlei weetjes mee over het eerste leven, het leven voor de geboorte.  
 
 
Nog een handboek over zwanger worden: Het grote wonder
 
Dit boek is geschreven door Lennart Nilsson, en het bevat ook prachtige foto’s over ons ontstaan.  Bij de foto’s wordt allerlei informatie gegeven door professor Hamberger.  Hij beschrijft met veel praktische tips het verloop van de negen meest fascinerende maanden, namelijk die van de zwangerschap.  
 
Andere artikelen
Top van de pagina