Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Informatie halen uit een boek over zwanger worden

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 60,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Alvorens je zwanger zal worden, is het goed om je te informeren via een boek bijvoorbeeld.  Je kan uiteraard ook terecht bij vrienden of familie die al zwanger waren om na te gaan of zwanger worden effectief iets is voor jou/jullie.  
 
Maar misschien wil je het feit van zwanger te worden nog wel even stilletjes houden, en dan kan je in een boek ook alle nodige informatie vinden.  
 
 
 
Zwanger worden: boek van Mariël Croon
 
Mariël Croon scheef een boek over zwanger worden met de bedoeling een handleiding voor zowel mannen als vrouwen te maken die nog twijfelen of ze echt wel een kind willen.
 
Wanneer begin je best aan een kind ?  Hoe vergroot je de kans dat de baby gezond zal zijn, hoe ga ik om met mijn gezondheid (zowel voor de man als de vrouw) in voorbereiding van het zwanger worden ?  Allemaal vragen die een twijfelend koppel bezig kunnen houden.
 
Het boek besteedt ook aandacht aan wat je moet doen als je tot de tien procent van de koppels behoort bij wie het zwanger worden niet zo direct lukt.  In die zin vind je ook heel wat informatie over de natuurlijke bevruchting, maar ook over IVF, ICSI, eiceldonatie, draagmoederschap,…
De schrijfster van het boek is eigenlijk verloskundige.  Over zwangerschappen en dergelijke schreef zij reeds meerdere boeken.
 
 
Als het maar gezond is: een boek over zwanger worden
 
Het boek ‘als het maar gezond is’ van Hellen Kooijman gaat ook over zwanger worden.  Het gaat vooral in op de vragen van koppels die de gezondheid van hun ongeboren kind laten testen en hoe ze hiermee moeten omgaan.  Het boek is dus niet zozeer bedoeld als informatie over hoe je zwanger kan worden en hoe je je er op voorbereidt.  Het is eerder een leidraad in het omgaan met prenatale tests.  In het boek staat heel wat informatie over de mogelijke tests.  Aan de hand van persoonlijke ervaringsverhalen is dit een zeer vlot leesbaar boek.
 
 
Een boek over zwanger worden: zwanger worden ook voor ons ?
 
In het boek zwanger worden, ook voor ons heeft Stephan Gordts het voornamelijk over niet zwanger worden.  Steeds meer koppels worden geconfronteerd met problemen om zwanger te worden.  In dit boek geeft de schrijver psychologische en medische adviezen over onvruchtbaarheid.  Het boek is dan ook vooral bedoeld voor stellen bij wie het niet zo vanzelfsprekend is dat zij zwanger worden.  
 
Andere artikelen
Top van de pagina