Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Een handboek over zwanger worden

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 60,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Waarom een handboek over zwanger worden ?
 
Wie zwanger wilt worden, zal vast en zeker met heel wat vragen zitten die je in een handboek kan opzoeken. Je kan natuurlijk ook altijd met vragen terecht bij familie en vrienden.  Maar vaak wilt men de kinderwens geheim houden, en dan is het natuurlijk een pak moeilijker om met je vragen langs te gaan.  Je kan ook veel informatie vinden op internet, maar er zijn ook tal van handboeken waarin je antwoorden op heel wat vragen zal vinden.
 
 
Een handboek over zwanger worden
 
Als er een handboek over zwanger worden heel bekend is, dan is het het boek van Mariël Croon, zwanger worden een handboek voor kinderwensers en twijfelaars.  Het boek is door een verloskundige geschreven en staat vol van informatie die je als aanstaande ouder graag weet.  Het is vooral een praktisch boek waarin niet al te veel gefilosofeerd wordt over je zwangerschap; maar waarin je heel wat goede raad krijgt.  
 
Zo gaat het boek over je levenswijze die je maar best gezond houdt als je zwanger wilt worden.  Uit het boek leer je dat een gezonde levenswijze beginnen als je al zwanger bent een beetje te laat komt.  Je leert er ook welke voeding, welk gewicht de vruchtbaarheid en een vlot verloop van de zwangerschap kan bevorderen.  Ook over supplementen die men tijdens de zwangerschap kan nemen wordt uitgebreid geïnformeerd.  Hieraan gekoppeld krijgt men ook informatie over infecties die men beter vermijdt in de zwangerschap.  Heel wat van die infecties zijn een gevolg van voedsel; maar er zijn ook nog andere mogelijke infecties die men kan oplopen en die niet goed zijn voor de zwangerschap.
Verder heeft de schrijfster het ook over de jobs die een gevaar kunnen betekenen voor je toekomstige baby.  Ook voer geslachtsziektes en de mate waarin die overdraagbaar zijn aan je baby wordt uitgewijd. Kortom, het boek bevat een schat aan informatie die vlot leesbaar is.
 
 
Te mijden handboek over zwanger worden
 
Tussen het vele koren van handboeken over zwanger worden, bestaat er helaas ook kaf.  Zo wordt het boek zwanger worden van Nienke van Delden door heel wat mensen beschouwd als een handboek waar je helaas niets aan hebt.  De informatie die je er krijgt is ontzettend oppervlakkig.  Je kan het boek via internet bestellen met de belofte dat je je geld terugkrijgt als het boek niet aan je wensen voldoet. Maar hieromtrent bestaan heel wat twijfels wat er dus toe leidt dat het af te raden is om dit boek te bestellen.  
 
Andere artikelen
Top van de pagina