Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

De gevoelens over snel zwanger worden na een miskraam

Is het verstandig om na een miskraam zo snel mogelijk zwanger te worden om zo het verdriet te verwerken ?  Naarmate de weken of maanden voorbijgaan, wordt het verdriet draaglijker. Maar er zijn ook dan moeilijke momenten, zoals de uitgerekende bevallingsdatum. Veel vrouwen kunnen de emotionele pijn van een miskraam pas loslaten als ze opnieuw zwanger worden.  Vrouwen kunnen na een miskraam terecht bij hun vroedvrouw voor ondersteuning, dat is inbegrepen in de consultaties. Zwanger worden na een miskraam kan perfect. Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen die een miskraam verwerken best niet te lang wachten om opnieuw zwanger te worden .Gezondheidsorganisaties staan hier echter  haaks tegenover , en raden aan om 3 tot 6 maanden  te wachten na een miskraam om opnieuw zwanger te worden. Artsenonderzoek weerlegt deze stelling, vooral bij vrouwen van 35 jaar of ouder , zij mogen een tweede kans om zwanger te worden niet lang uitstellen om problemen te vermijden. Als ze dat wel doen zou hun kans op een nieuw miskraam toenemen.

 

Opnieuw snel zwanger worden na een miskraam: wachten of  niet?

Snel zwanger worden na een miskraam kan je best wanneer het bloeden helemaal is gestopt na het verlies. De cyclus begint dan opnieuw , artsen raden soms aan om enkele maanden te wachten , maar veel koppels kunnen dat niet . Doe waar jij je goed bij voelt . Als jij je miskraam hebt verwerkt  op een goede manier en er geen moeite mee hebt om direct zwanger te  worden , kan dit best .

Het lichaam heeft echter wel tijd nodig om te herstellen . En in die tijd ben je dus onvruchtbaar.  In die zin moet je je lichaam zien als de beste raadgever over wanneer je weer zwanger kan worden.  Laat je niet beïnvloeden door je omgeving , stress, en andere zaken .

 

Enkele tips om snel zwanger te worden na een miskraam

Tot slot nog enkele tips omtrent het snel zwanger worden na een miskraam:

Rust: sommigen gaan direct weer aan de slag, anderen nemen een langdurige rustperiode om het verlies te verwerken. Dit hangt echter af van je karakter, leeftijd en vruchtbaarheid . 

Ontspannen: als je probeert zwanger te raken , heb je vaak te kampen met veel stress , dit kan je cyclus in de war sturen , heb dus genoeg ontspanning in deze periode.

Curettage afwegen: Dit is een behandeling die meestal na een miskraam plaats vindt. Het is een reiniging van de baarmoeder , als dit is gebeurd kan je direct aan de slag om opnieuw zwanger te worden . Zo niet wacht dan een tijdje zodat de baarmoeder zichzelf kan reinigen op natuurlijke wijze .

Gezond en gevarieerd eten , niet overmatig drinken , niet roken  en geen medicijnen innemen zonder overleg met een arts. Voor elke vrouw die (opnieuw) zwanger wil worden, luidt het advies om dagelijks een tablet foliumzuur van 0,4 mg of multivitamines speciaal voor de zwangerschap te gebruiken. Foliumzuur vermindert niet de kans op een miskraam, maar wel de kans op een kind met een open rug. 

Bachbloesems: het verwerken van je miskraam vraagt op psychisch vlak heel wat van je.  Ga niet meteen naar antidepressiva grijpen, want die kunnen bij een volgende zwangerschap dan misschien weer voor problemen zorgen.  Bachbloesems zijn natuurlijke extracten van planten die compleet veilig zijn en geen enkele bijwerking hebben.  Zij geven je vooral een psychische ondersteuning en emotionele rust; en dat kan alleen maar bevorderlijk zijn om een nieuwe zwangerschap tot stand te brengen.