Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 69 :

 

 • Bachbloesems voor zwanger worden hebben gewerkt
 • Ik ben 8 weken zwanger !
 • Afgelopen vrijdag is er een wonder gebeurd
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Bachbloesem MIX 69 : helpt je snel zwanger worden

 • brengt rust en aanvaarding
 • vermindert prikkelbaarheid en ongeduld
 • sterkt je zelfvertrouwen
 • vermindert jaloersheid en verbittering
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Wat is bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Persoonlijke bach bloesem mix :

 • Specifiek mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Geeft snel en goed resultaat
Noot: resultaten kunnen variëren
 
Meer info

Gratis boek over snel zwanger worden

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin tips over hoe je snel zwanger kan worden duidelijk beschreven staan!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Het lukt niet om zwanger te worden: frustratie te koop !

Het ergste wat je als koppel kan overkomen als je zwanger wilt worden, is dat het maar niet lukt.  Je hebt er misschien maanden lang over nagedacht of je wel een baby zou willen, en nu je er beiden uit bent dat er plaats is voor een kleintje, lukt het maar niet om zwanger te worden.  Een mens zou van minder gefrustreerd worden.  Nochtans is frustratie een slecht gezelschap in deze periode.  Eerst en vooral moet je er van overtuigd zijn dat je zeker niet de enige ben.  Er zijn maar weinig koppels bij wie het na één of twee maal proberen raak is.  Gemiddeld moet men een zestal maanden wachten vooraleer men effectief zwanger wordt; maar periodes van meer dan een jaar zijn niet uitzonderlijk.  Nochtans kan je stellen dat je na een jaar best eens aanklopt bij een arts.  Als je cyclus vrij regelmatig is; je neemt geen voorbehoedsmiddelen, je bent de 35 nog niet gepasseerd en je hebt regelmatig seks; dan is het niet nodig om vroeger bij een arts te gaan.  Deze zal je toch aanraden om nog even te wachten.  Ben je toch ouder dan 35 of is je cyclus onregelmatig; dan heeft het geen zin om een jaar te wachten.  Dan kan je uiteraard vroeger bij een dokter om raad gaan.  Zolang je maar niet begint met zelfmedicatie !

 

Wat kan je doen als zwanger worden niet lukt ?

Een jaar wachten; allemaal goed en wel; maar wat kan je ondertussen doen als het niet lukt om zwanger te worden ?  Uiteraard is de voornaamste vereiste: blijven proberen.  Ondertussen is het ook goed om je eens te verdiepen in je cyclus.  Dit kan je perfect doen door het bijhouden van een temperatuurcurve. Iedere ochtend meet je op hetzelfde uur je temperatuur.  Je moet dit doen nog voor je bent opgestaan. Je zal dan merken dat die temperatuur quasi altijd gelijk is (uitzonderingen zijn er als je bijvoorbeeld lang bent uitgeweest; vermoeid of ziek bent).  Op één bepaalde dag zal de temperatuur ongeveer een halve graad stijgen tot aan het einde van je cyclus.  De dag dat je temperatuur gestegen is, is de dag van je ovulatie.  Het is dus aan te raden om kort voor die dag seks te hebben.  Het is beter dat het sperma op de eicel wacht, dan omgekeerd.  Als je enkele maanden je temperatuurcurve bijhoudt; en je cyclus is niet onregelmatig; dan zal je merken dat je steeds rond dezelfde dag je ovulatie hebt.  Die curve bijhouden werkt trouwens ook tijdbesparend; want als je hulp nodig hebt van een arts; zal die naar zo’n curve vragen.  Hield je die nog niet bij; dan moet je je eerst een paar maanden met die temperatuur bezig houden.  Als je dat ondertussen toch al deed; kan je al een curve voorleggen bij de eerste consultatie. Tijdswinst dus !

Daarnaast is het ook van belang dat zowel de man als de vrouw er een gezonde leefgewoonte op nahouden.  Beperkt gebruik van cafeïne, alcohol en nicotine zijn zeer belangrijk.  Als je zwanger wilt worden, kan je ook bach bloesem nemen.  Zowel de man als de vrouw kunnen die nemen, zonder dat daar enig risico aan verbonden is.  Die bachbloesems zullen er voor zorgen dat je de maandelijkse “mislukking” beter leert relativeren.  Hierdoor zal je beter kunnen omgaan met het feit dat je (alweer) nog niet zwanger bent en ook de jaloezie tegenover mensen die wel al zwanger zijn zal beter bedwingbaar zijn.